18 Haziran 2010 Cuma

2,5 AYLIK BİR ÖZÜR!!

Şimdi efendim, kısaca açıklamak gerekirse, biraz ders çalışmalar, biraz sınav haftaları, biraz gezmeler-tozmalar-farklı uğraşlar derkene, nadide blogumuza zaman ayıramadık. İki buçuk ay gibi uzun bir dönem boyunca, ha bugün ha yarın yazacam düşüncesinde geçmiş gitmiş zaman. Öncelikle böyle üzücü bir durumun bir daha olmayacağı sözünü verip, biraz istem dışı, biraz da istemli olarak vuku bulmuş bu durumdan dolayı, siz bu blogu göz ucuyla da olsa takip edenlerden özürümüzü dileyelim (aman tanrım buram buram nezaket kokusu var buralarda).


Şimdi biz blogu biraz boşladık diye, kimse bize saygısından dolayı hayatını askıya almadı tabi ki. Bu blogda uzun uzun analiz edilebilecek, derinlemesine irdelenmesi gereken bir dolu olay yaşandı Türkiye'de ve dünyada. Ohooo neler olmadı ki: Ligler bitti, şampiyonlar belli oldu, üstüne üstlük Türkiye'de Bursaspor şampiyon oldu, CHP'de genel başkan değişti, Kemal Kılıçdaroğlu başa geldi, maden kazası, terör olayları, Mavi Marmara'lar, anayasa değişiklikleri, referandum, Dünya Kupası, Roland Garros vs. Gördüğünüz gibi bir dolu yeni gelişme. Ama gerek olay sayısının çokluğundan, gerekse de bazılarının güncelliğini kaybetmesinden dolayı, şimdi hepsini burada yeniden değerlendirmek anlamsız. Hem de zaman içerisinde mutlaka lafımız yine oralara gelecek, mutlaka bu durumlarla ilgili yeni gelişmeler olacak; o zaman bu konuları da geniş geniş irdeleriz. Şimdilik bir kenarda dursunlar.

Özlemişim vallahi blogu da, bloga yazı yazmayı da. Bu yazı da küçük bir merhaba yazısı olmuş olsun. Devamı mutlaka gelecek bu 'Merhaba'nın...

2 yorum:

  1. çok alemsin melih. :) bekliyoruz yeni yazılarını gerçi eskileri okumayı bitiremedim ben daha ama olsun.. çok ara verme yine de.

    YanıtlaSil
  2. böyle uzun aralarda eski yazıların bitirilmesi gerekirdi. tatil iyi değerlendirilememiş :)

    şaka bi yana ara bana da uzun geldi, bu Türkiye'de bu gündem, bende de bu çene oldukça bi daha böyle olmaz heralde ;)

    YanıtlaSil